Objecten

In het gedeelte Objecten kunt u definiëren welke bestanden worden gescand op infiltraties.

Symbolische koppelingen - (alleen computerscan) scant bestandstypen die een tekenreeks bevatten die door het besturingssysteem wordt geïnterpreteerd en gevolgd als een pad naar een ander bestand of een andere map.

E-mailbestanden - (niet beschikbaar in real-timebeveiliging) scant e-mailbestanden.

Postvakken - (niet beschikbaar in real-timebeveiliging) scant postvakken van gebruikers in het systeem. Onjuist gebruik van deze optie kan leiden tot een conflict met uw e-mailclient. Meer informatie over de voor- en nadelen van deze optie vindt u in dit knowledgebase-artikel.

Archieven - (niet beschikbaar in real-timebeveiliging) scant bestanden die zijn gecomprimeerd in archieven (RAR, ZIP, ARJ, TAR, enz.).

Zelfuitpakkende archieven - (niet beschikbaar in real-timebeveiliging) scant bestanden die deel uitmaken van zelfuitpakkende archiefbestanden.

Software voor runtime-compressie - programma's voor runtime-compressie decomprimeren in het geheugen (in tegenstelling tot standaardarchieftypen). Als dit is geselecteerd, worden standaardprogramma's voor statische compressie (zoals UPX, yoda, ASPack, FGS) ook gescand.