Smart scan

Met Smart scan kunt u snel een computerscan starten en geïnfecteerde bestanden opschonen zonder dat er gebruikersinterventie is vereist. Het belangrijkste voordeel is de eenvoudige werking zonder gedetailleerde scanconfiguratie. Smart scan controleert alle bestanden in alle mappen en schoont automatisch gedetecteerde infiltraties op of verwijdert deze. Het opschoonniveau wordt automatisch ingesteld op de standaardwaarde. Zie het gedeelte over Opschonen voor meer informatie over typen opschoonbewerkingen.