Skann mål

Trestrukturen for Skann mål lar deg velge filer og mapper som skal skannes for virus. Mapper kan også velges i henhold til innstillingene i en profil.

Et skannemål kan defineres mer presist ved å skrive inn banen til mappen eller filen(e) du ønsker å ta med i skanningen. Velg mål fra trestrukturen som viser alle tilgjengelige mapper på datamaskinen ved å velge avmerkingsboksene som tilsvarer en bestemt fil eller mappe.