Skanneprofiler

Du kan lagre dine foretrukne skanneinnstillinger for skanning på senere tidspunkt. Vi anbefaler at du oppretter en forskjellig profil (med forskjellige mål for skanning, skannemetoder og andre parametere) for hver skanning som brukes jevnlig.

For å opprette en ny profil, trykker du Oppsett > Angi programinnstillinger ... (eller trykk på cmd+,) > Datamaskinskanning. Klikk Rediger ... ved siden av listen over gjeldende profiler.

PROFILE_MANAGER

Hvis du vil ha hjelp til å opprette en skanneprofil som er tilpasset ditt behov, kan du se en beskrivelse av hver av parameterne i skanneoppsettet i avsnittet Oppsett av parametere for ThreatSense-motor.

Eksempel: Sett at du vil opprette din egen skanneprofil og konfigurasjonen av Smart skanning egner seg delvis, men du vil ikke skanne kjøretidspakker eller potensielt usikre programmer, og du vil bruke grundig rensing. Skriv inn profilnavnet i vinduet Liste over skannerprofiler ved behov, klikk Legg til og bekreft ved å klikke OK. Juster deretter parameterne i forhold til dine behov ved å stille inn ThreatSense-motor og Skann mål.

Hvis du vil slå av operativsystemet og datamaskinen etter at skanning ved behov er ferdig, bruker du alternativet Slå av datamaskinen etter skanning.