Egendefinert skanning

Egendefinert skanning er optimalt hvis du vil spesifisere skanneparametere som mål som skal skannes og skannemetoder. Fordelen med å kjøre egendefinert skanning er muligheten til å konfigurere parameterne detaljert. Ulike konfigurasjoner kan lagres som brukerdefinerte skanneprofiler, som kan være nyttig hvis skanningen gjentas med de samme parameterne.

For å velge mål for skanning, velger du Datamaskinskanning > Egendefinert skanning og deretter spesifikke Skannemål fra trestrukturen. Mål for skanning kan også defineres mer presist ved å skrive inn banen til mappen eller filen(e) du ønsker å ta med. Hvis du bare er interessert i å skanne systemet uten ekstra rensingstiltak, velger du alternativet Skann uten å rense. Videre kan du velge blant tre rensenivåer ved å klikke Oppsett ... > Rengjøring.

note

Egendefinert skanning

Brukere som har erfaring i å bruke virusbeskyttelsesprogrammer, anbefales å utføre datamaskinskanning med egendefinert skanning.