Sähköpostisuojaus

Sähköpostin suojaustoiminto mahdollistaa POP3- ja IMAP-protokollan välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun. ESET Cyber Security Pro käyttää saapuvien viestien tarkistukseen kaikkia ThreatSense-tarkistusmoduulin kehittyneitä tarkistustapoja. POP3- ja IMAP-liikenteen tarkistaminen ei ole riippuvainen käytetystä sähköpostisovelluksesta.

ThreatSense-ohjelma: Asetukset – Kehittyneen tarkistuksen asetuksissa voit määrittää esimerkiksi tarkistuksen kohteet ja tunnistusmenetelmät jne. Voit tuoda yksityiskohtaiset tarkistusasetukset sisältävän ikkunan näkyviin valitsemalla Asetukset.

Lisää tunnisteviestit sähköpostin alatunnisteeseen – Kun sähköposti on tarkistettu, viestiin voidaan lisätä ilmoitus tarkistuksen tuloksista. Tunnisteviestit ovat hyödyllisiä, mutta viestin turvallisuutta ei voi päätellä vedenpitävästi niiden perusteella, sillä ne saatetaan jättää pois ongelmallisista HTML-viesteistä. Lisäksi eräät uhat voivat lisätä väärennetyn tunnisteviestin sähköpostiviestiin. Käytettävissäsi ovat seuraavat asetukset:

Ei koskaan – tunnisteviestejä ei lisätä viesteihin ollenkaan

Vain tartunnan saaneisiin sähköposteihin – vain haittaohjelmia sisältävät sähköpostiviestit merkitään tarkistetuiksi

Kaikkiin tarkistettuihin sähköpostiviesteihin – tunnisteviestit lisätään kaikkiin tarkistettuihin sähköpostiviesteihin

Lisää huomautus viruksen tartuttamien vastaanotettujen ja luettujen viestien otsikkoon – Valitse tämä, jos haluat lisätä uhkavaroituksen tartunnan saaneisiin sähköpostiviesteihin. Tämän toiminnon avulla tartunnan saaneita sähköposteja voi suodattaa kätevästi. Se lisää vastaanottajan uskottavuutta, ja jos tartunta havaitaan, se sisältää arvokkaita tietoja tietyn sähköpostin tai lähettäjän uhkatasosta.

Tartunnan sisältäneen sähköpostin aiheeseen lisätty malli – voit muokata tätä mallia, jos haluat muokata tartunnan saaneen sähköpostin aiheen etuliitteen muotoa.

%avstatus% – Lisää sähköpostitartunnan tilan (esim. puhdistettu, tartunta...)

%virus% – Lisää uhkan nimen

%aspmstatus% – Vaihtaa aihetta roskapostitarkituksen tuloksen perusteella

%product% – Lisää ESET-tuotteen nimen (tässä tapauksessa ESET Cyber Security Pro)

%product_url% – Lisää ESET-verkkosivuston linkin (www.eset.com)

Ikkunan alaosassa voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä POP3- ja IMAP-protokollien kautta vastaanotettavan sähköpostiliikenteen tarkistuksen. Lisätietoja on seuraavissa aiheissa:

POP3-protokollan tarkistus

IMAP-protokollan tarkistus