Poikkeukset

Tiedostotunniste on tiedoston nimen osa, joka on erotettu pisteellä. Tiedostotunniste määrittää tiedoston tyypin ja sisällön. Näiden ThreatSense-parametriasetusten avulla voidaan määrittää tarkistuksessa ohitettavat tiedostot.

Oletuksena kaikki tiedostot tarkistetaan niiden tiedostotunnisteista riippumatta. Tiedostotunnisteita voidaan lisätä tarkistuksessa ohitettavien tiedostojen luetteloon. plus- ja minus-painikkeilla voidaan ottaa käyttöön tiettyjen tiedostotunnisteiden tarkistus tai kieltää se.

Tiedostojen ohittaminen tarkistuksessa saattaa olla hyödyllistä, jos tiettyjen tiedostotyyppien tarkistaminen estää ohjelmaa toimimasta oikein. Voi esimerkiksi olla järkevää ohittaa log, cfg ja tmp -tiedostot. Tiedostotunnisteiden oikea muoto on

log

cfg

tmp