Smart Scan

Smart Scan -tarkistus on nopea tapa käynnistää tietokoneen tarkistus ja puhdistaa viruksen tartuttamat tiedostot ilman käyttäjän toimenpiteitä. Yksi sen tärkeimmistä eduista on helppokäyttöisyys: tarkkoja tarkistusasetuksia ei tarvitse tehdä. Smart Scan tarkistaa kaikkien kansioiden kaikki tiedostot ja puhdistaa tai poistaa havaitut tartunnat automaattisesti. Puhdistustasona käytetään oletusasetusta. Lisätietoja puhdistustyypeistä on kohdassa Puhdistetaan.