Skicka en fil från karantän

Om du sätter en misstänkt fil som inte har upptäckts av programmet i karantän eller om en fil felaktigt bedöms vara infekterad (t.ex. genom heuristisk analys av koden) och därför sätts i karantän, ber vi dig skicka filen till ESET:s hotlaboratorium. Skicka en fil från karantän genom att kontrollklicka (eller högerklicka) på den och välj Skicka prov på kontextmenyn. Mer information om hur du skickar en provfil finns i Skicka ett prov.