Karantän

Karantänens huvudsakliga uppgift är att säkert lagra infekterade filer. Filer som inte kan rensas, inte är säkra eller lämpliga att ta bort eller om de är felaktigt identifierade av antivirusskyddet bör sättas i karantän i ESET Cyber Security.

Du kan visa filer som lagras i karantänmappen i en tabell med uppgifter om datum och tid för karantänen, sökvägen till den infekterade filens ursprungliga plats, storleken i byte, orsaken (till exempel tillagt av en användare) och antalet hot (till exempel om det är ett arkiv med flera infiltreringar). Karantänmappen med filer i karantän (/Library/Application Support/Eset/security/cache/quarantine) finns kvar i systemet även efter borttagning av ESET Cyber Security. Karantänfilerna lagras i en säker, krypterad form och kan återställas igen efter installation av ESET Cyber Security.

quarantine