Produktaktivering

Vinduet Produktaktivering vises som et av onboarding-trinnene. Hvis produktaktiveringen ikke ble gjort under onboarding, kan den nås når som helst i ESET Cyber Security-programmet. For å starte programmet, klikk på ESET Cyber Security-ikonet ECS_icon i macOS-menylinjen (øverst på skjermen) og velg deretter Vis ESET Cyber Security. Produktaktivering-varselet vises i Oversikt-delen. Varselet inneholder en kobling til aktiveringsdialog. Når aktiveringsdialogen åpnes, angir du følgende:

Aktiver med en aktiveringsnøkkel – Skriv inn aktiveringsnøkkelen som identifiserer eieren av abonnementet og aktiverer abonnementet. Aktiveringsnøkkelen er en unik tegnstreng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX.

Gratis prøveperiode – Velg dette alternativet for å evaluere ESET Cyber Security før du kjøper det. Skriv inn informasjonen din og klikk på Registrer for å aktivere ESET Cyber Security i en begrenset periode. Prøveversjoner kan bare aktiveres én gang per kunde.

Kjøp et abonnement – Klikk dette alternativet for å kjøpe et abonnement. Dette omdirigerer deg til nettstedet til din lokale ESET-distributør.

Bruk ESET HOME-kontoen din —Logg inn på ESET HOME-kontoen din og velg et abonnement for å aktivere ESET-produktet på enheten din.

Aktiver senereDeaktiver dette alternativet hvis du ikke vil aktivere på dette tidspunktet.

note

Hvis du vil ha mer informasjon om hvor du finner en aktiveringsnøkkel, kan du gå til følgende artikkel i ESETs kunnskapsbase.