Hvor finner jeg abonnementet mitt

Hvis du kjøpte et abonnement på nettet, skal du ha fått e-post fra ESET som inneholder aktiveringsnøkkelen din (XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX), offentlig ID (xxx-xxx-xxx), produktnavn (eller liste over produkter) og antall. Hvis du har kjøpt produktet i en pakke i en butikk, er aktiveringsnøkkelen plassert inne i eller på baksiden av produktpakken.

note

Hvis aktiveringsnøkkelen ikke fungerer, kan du gå til følgende artikkel i ESETs kunnskapsbase.