Tillat full disktilgang

Hvis du installerer ESET Cyber Security for første gang, må du tillate Full disktilgang for å bli fullstendig beskyttet.

important

Sørg for ESET Cyber Security at den er aktivert før du følger trinnene for å tillate full disktilgang.

arrow_down_homemacOS Sequoia (15)

arrow_down_homemacOS Ventura (13) eller macOS Sonoma (14)

arrow_down_homemacOS Monterey (12) og eldre

note

Starte onboarding-veiviseren på nytt

Åpne Finder > Programmer > Control-klikk (eller høyreklikk) på ESET Cyber Security-ikonet > velg Vis pakkeinnhold fra snarveismenyen > åpne Contents > åpne Helpers > Onboarding. Onboarding-veiviseren vil veilede deg gjennom de nødvendige trinnene for å ha full beskyttelse av ESET Cyber Security.