Beskyttelse af filsystem

Med ESET LiveGrid®-teknologien (beskrevet under Opsætning af ThreatSense-programparametre) kan realtidsbeskyttelse af filsystemet være forskellig for filer, der er oprettet for nylig, og eksisterende filer. Det er nemmere at kontrollere filer, der er oprettet for nylig.

Du kan ekskludere følgende typer medier fra Real-time-scanneren:

Lokale drev – Systemharddiske

Flytbare medier – USB-medier, Bluetooth-enheder osv.

Netværksmedier – Alle tilknyttede drev

Som standard scannes alle filer ved filåbning og filoprettelse. ESET anbefaler, at du bevarer disse standardindstillinger, da de giver maksimal realtidsbeskyttelse af din computer:

Du kan også udelukke specifikke processer fra scanning.

ESET anbefaler, at du bruger standardindstillingerne og kun ændrer scanningsudeladelser i særlige tilfælde, f.eks. når en scanning af bestemte medier gør dataoverførsler markant langsommere.