Malware-scanninger

On-demand-scanneren er en vigtig del af din antivirusløsning og bruges til at udføre scanninger af filer og mapper på computeren. Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt er det vigtigt, at computerscanninger udføres regelmæssigt som en del af rutinemæssige sikkerhedsforanstaltninger, ikke kun når der er mistanke om en infektion. I afsnittet Malware-scanninger kan du konfigurere indstillinger for On-demand-scanningsprofiler:

Liste over profiler – hvis du vil oprette en ny eller fjerne en eksisterende, skal du klikke på plus eller minus. Når du tilføjer en ny, skal du skrive et navn til profilen og klikke på OK. Den nye profil vises i rullemenuen Valgt profil, der viser eksisterende scanningsprofiler.

ThreatSense Parametre – scan indstillinger for profilkonfiguration, f.eks.