Skybaserede scanninger

Aktivér ESET LiveGrid®-omdømmesystemet (anbefalet)

Omdømmesystemet i ESET LiveGrid® forbedrer effektiviteten i ESET's antimalwareløsninger ved at sammenligne scannede filer med en database med elementer på whitelisten og blacklisten i skyen.

Aktivér ESET LiveGrid®-feedbacksystemet

Data vil blive sendt til ESET Virus Lab til yderligere analyse.

Indsendelse af eksempler

Automatisk indsendelse af registrerede prøver: Baseret på den valgte mulighed kan dette indsende inficerede prøver til ESET Research Lab til analyse og forbedre fremtidig påvisning.

Alle registrerede eksempler

Alle eksempler undtagen dokumenter

Indsend ikke

Automatisk indsendelse af mistænkelige prøver: Mistænkelige prøver, der ligner trusler og prøver med usædvanlige egenskaber eller adfærd, indsendes til ESET Research Lab til analyse.

Eksekverbar – Omfatter eksekverbare filer: .exe, .dll, .sys

Arkiver – Omfatter arkiveringsfiltyper såsom: .zip, .rar, .7z, .arch, .arj, .bzip2, .gzip, .ace, .arc, .cab

Scripts – Omfatter scriptfiltyper: .bat, .cmd, .hta, .js, .vbs, .ps1

Dokumenter – indeholder dokumenter, der er oprettet i Microsoft Office, Libre Office eller et andet kontorværktøj eller PDF-filer med aktivt indhold.

Andet – Omfatter filtyper: .jar, .reg, .msi, .swf, .lnk

Udeladelse af automatiske indsendelser: De udelukkede filer vil ikke blive sendt til ESET Research Lab, selvom de indeholder en mistænkelig kode.

Send rapporter om nedbrud og diagnosticeringsdata

Send data såsom rapporter om nedbrud, moduler eller hukommelsesdumps.

Hjælp med at forbedre produktet ved at indsende anonyme brugsstatistikker

Tillad ESET at indsamle oplysninger om nyligt registrerede trusler såsom trusselsnavn, dato og klokkeslæt for registrering, registreringsmetode og tilknyttede metadata, scannede filer (hash, filnavn, oprindelse af filen, telemetri), blokerede og mistænkelige URL'er, produktversion og konfiguration, herunder oplysninger om dit system.

Kontakt-e-mail (valgfrit)

Din kontaktmail inkluderes måske i mistænkelige filer og kan bruges til at kontakte dig, hvis der kræves yderligere oplysninger med henblik på analyse. Bemærk, at du ikke modtager svar fra ESET, medmindre der er brug for flere oplysninger.