Registreringsprogram

Registreringsprogrammet beskytter mod skadelige systemangreb ved at kontrollere fier. Hvis der f.eks. registreres et element, der er klassificeret som malware, går afhjælpning i gang. Registreringsprogrammet kan fjerne det ved først at blokere det og derefter rense, slette eller flytte det til karantæne.

Hvis du vil ændre avancerede indstillinger for ESET Cyber Security Registreringsprogram, skal du åbne Programindstillinger ved hjælp af cmd+, eller klikke på ESET Cyber Security på macOS-menulinjen og vælge Præferencer (indstillinger).