Ydeevneudeladelser

I sektionen Ydeevneudeladelser kan du udelade visse filer/mapper, programmer eller IP/IPv6-adresser fra scanning. Ved at udelukke stier (mapper) fra at blive scannet kan den tid, der er nødvendig for at scanne filsystemet for tilstedeværelsen af malware, reduceres betydeligt.

plus – Opretter en ny udeladelse. Angiv stien til et objekt.

minus – Fjerner markerede poster.

warning

Du bør kun udelade filer fra scanning, når du oplever alvorlige problemer med beskyttelse i realtid, da udelukkelse af filer fra scanning reducerer den generelle beskyttelse.