ESET Inspect Cloud

Az ESET Inspect Cloud (ECI) lehetővé teszi az ESET PROTECT Cloud platform számára, hogy kiterjesztett észlelést és választ (XDR) biztosítson a részletes láthatóság, kockázatértékelés, incidensválasz, vizsgálat és kezelés révén.


important

Az ESET Inspect Cloud aktiválásához szükséges licenc

Jogosult licenc szükséges ahhoz, hogy aktiválni tudja az ESET Inspect Cloud szolgáltatást közvetlenül az ESET Business Account portál irányítópultján.

A helyi ESET-forgalmazónál tájékozódhat részletesen a jogosult licencekről.

ESET PROTECT Cloud szükséges

Az ESET Inspect Cloud az ESET PROTECT Cloud szolgáltatáshoz kapcsolódik, és az ESET PROTECT Cloud nélkül nem lehet aktiválni.

Az ESET Inspect Cloud aktiválása (EIC)

Ha Ön korlátlan felhasználó, és jogosult licencet importált, elvégezheti az EIC aktiválását az EBA portálon:

1.Lépjen az Irányítópultra, majd kattintson Az Inspect beállítása elemre az ESET PROTECT Cloud és az ESET Inspect Cloud csempén.

2.Az aktiválási varázsló ekkor megkéri az EIC használati feltételeinek elolvasására. Válassza ki az Elfogadom a használati feltételeket lehetőséget, majd kattintson az Aktiválás gombra.

eic_activation

3.Miután értesítést kapott az EIC-fiók sikeres létrehozásáról, kattintson Az Inspect megnyitása gombra az ESET PROTECT Cloud és az ESET Inspect Cloud csempén az irányítópulton.

4.Ekkor megnyílik az EIC webkonzolja egy új böngészőlapon.

Az EIC webkonzol elérése

Az EBA-fiók további felhasználói hozzáférhetnek az EIC szolgáltatáshoz, ha megkapták a következő hozzáférési jogokat:

Vállalati hozzáférés – olvasás vagy írás

Az ESET PROTECT Cloud elérése – olvasás vagy írás

 

Az EIC webkonzol a https://inspect.eset.com címen, illetve az EBA portálon nyitható meg:

Kattintson az Irányítópult > Az Inspect megnyitása elemre az ESET PROTECT Cloud és az ESET Inspect Cloud csempén.

Kattintson az ESET Inspect Cloud menüpontra.

 


note

Mi történik akkor, ha lejár az EIC-licencem?

Ha az EIC-licence lejár, felfüggesztjük az EIC-fiókját. Ezután 30 nap áll rendelkezésére a licenc megújítására, különben törlődik az EIC-fiókja.

Ha az ESET PROTECT Cloud-licence lejár, felfüggesztjük az EIC és az ESET PROTECT Cloud szolgáltatást. Ezután 30 nap áll rendelkezésére a licenc megújítására, különben törlődik az ESET PROTECT Cloud és az EIC-fiókja.

ESET Inspect Cloud-Fiók eltávolítás

1.Az EIC-fiók törléséhez kattintson a fogaskereket ábrázoló ikonra icon-settings-gear az ESET PROTECT Cloud és az ESET Inspect Cloud csempén az Irányítópulton, majd kattintson Az ESET Inspect Cloud törlése elemre.

eic_delete

2.A törlés megerősítéséhez írja be az ESET Business Account szolgáltatáshoz használt jelszavát a Jelszó megerősítése mezőbe, majd kattintson a Törlés gombra.