ESET NOD32 Antivirus

Nu op Unix gebaseerde besturingssystemen steeds populairder worden, ontwikkelen steeds meer makers van malware bedreigingen die zijn gericht op gebruikers van Linux. ESET NOD32 Antivirus biedt een krachtige en doeltreffende beveiliging tegen deze groeiende bedreiging. ESET NOD32 Antivirus is bovendien ook in staat Windows-bedreigingen af te wenden, zodat gebruikers van Linux ook worden beveiligd bij interactie met Windows-gebruikers en andersom. Hoewel Windows-malware geen directe bedreiging vormt voor Linux, wordt door het uitschakelen van malware waarmee een Linux-computer is geïnfecteerd voorkomen dat deze via een lokaal netwerk of internet naar Windows-computers wordt verspreid.