ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Scanningsprofiler

Der er fire foruddefinerede scanningsprofiler i ESET NOD32 Antivirus:

Smart scanning – Det er den avancerede standardscanningsprofil. Smart scanning-profiler bruger Smart optimering-teknologi, som udelukker filer, der viste sig at være rene i en tidligere scanning, og som ikke er blevet ændret siden scanningen. Dette betyder lavere scanningstider med minimal påvirkning af systemsikkerheden.

Scanning via genvejsmenu: Du kan starte en on-demand-scanning af en hvilken som helst fil fra genvejsmenuen. Med profilen Scanning via genvejsmenu kan du definere en scanningskonfiguration, der skal bruges, når du udløser scanningen på denne måde.

Udvidet scanning – den udvidede scanningsprofil bruger som standard ikke Smart optimering, så ingen filer udelades ved scanning, når du bruger denne profil.

Computerscanning: Det er den standardprofil, der bruges i standardcomputerscanningen.

Dine foretrukne scanningsparametre kan gemmes til fremtidig scanning. Vi anbefaler, at du opretter en anden profil (med forskellige scanningsmål, scanningsmetoder og andre parametre) til hver regelmæssigt anvendt scanning.

Hvis du vil oprette en ny profil, skal du åbne Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Malwarescanninger > On-demand-scanning > Liste over profiler Rediger. Vinduet Profilstyring indeholder rullemenuen Valgt profil med eksisterende scanningsprofiler og muligheden for at oprette nye. Hvis du vil have hjælp til at oprette en scanningsprofil, der passer til dine behov, kan du se ThreatSense for at få en beskrivelse af de enkelte parametre i opsætningen af scanningen.


note

Lad os antage, at du vil oprette din egen scanningsprofil, og konfigurationen af Scan din computer er delvist egnet, men du ønsker ikke at scanne runtime packers eller potentielt usikre programmer, og du vil også anvende Afhjælp altid registrering. Angiv navnet på din nye profil i vinduet Profilstyring, og klik på Tilføj. Vælg din nye profil i rullemenuen Valgt profil, juster de øvrige indstillinger, så de opfylder dine krav, og klik derefter på OK for at gemme din nye profil.