Ikon for meddelelsesområde i Windows

Højreklik på ikonet TRAY_ICON i meddelelsesområdet i Windows for at få vist nogle af de vigtigste opsætningsindstillinger og funktioner.

Sæt beskyttelse på pause – Viser den bekræftelsesdialogboks, der deaktiverer Registreringsprogram, som beskytter mod ondsindede systemangreb ved at kontrollere fil-, web- og e-mailkommunikation. I rullemenuen Tidsinterval kan du angive, hvor længe beskyttelsen skal være deaktiveret.

MENU_TIME

Avanceret opsætning – Åbner Avanceret opsætningfor ESET NOD32 Antivirus. Hvis du vil åbne Avanceret opsætning fra produktets hovedvindue, skal du trykke på F5 på tastaturet eller klikke på Opsætning > Avanceret opsætning.

Logfiler – indeholder oplysninger om vigtige programhændelser, som er sket, og giver en oversigt over registrerede trusler.

Åbn ESET NOD32 Antivirus – Åbner hovedvinduet i ESET NOD32 Antivirus.

Nulstil vindueslayout – Nulstiller ESET NOD32 Antivirus-vinduet til standardstørrelsen og -placeringen på skærmen.

Farvetilstand – Åbner indstillingerne for brugerfladen, hvor du kan ændre farven på GUI'en.

Søg efter opdateringer – Starter en modul- eller produktopdatering for at sikre, at du er beskyttet. ESET NOD32 Antivirus søger automatisk efter opdateringer flere gange om dagen.

Om – Indeholder systemoplysninger, detaljer om den installerede version af ESET NOD32 Antivirus, installerede programmoduler og oplysninger om operativsystemet og systemressourcerne.