ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Arbejde med ESET NOD32 Antivirus

Hovedprogramvinduet i ESET NOD32 Antivirus er inddelt i to afsnit. Det primære vindue til højre viser oplysninger, der svarer til den valgte indstilling i hovedmenuen til venstre.


note

Illustrerede instruktioner

Se Åbn programmets hovedvindue i ESET Windows-produkter for at få illustrerede instruktioner, der er tilgængelige på engelsk og på flere andre sprog.

Du kan vælge farveskemaet for ESET NOD32 Antivirus GUI i øverste højre hjørne af hovedprogramvinduet. Klik på ikonet Farveskema (ikonet ændres baseret på det aktuelt valgte farveskema) ud for ikonet Minimer, og vælg farveskemaet i rullemenuen:

Det samme som systemfarven – Angiver farveskemaet for ESET NOD32 Antivirus baseret på indstillingerne for dit operativsystem.

Mørk – ESET NOD32 Antivirus får et mørkt farveskema (mørk tilstand).

Lys-ESET NOD32 Antivirus får et lyst farveskema, som er standard.

PAGE_HOME

Indstillinger i hovedmenu:

Oversigt – Indeholder oplysninger om beskyttelsesstatus for ESET NOD32 Antivirus.

Computerscanning – Konfigurer og start en scanning af din computer, eller opret en brugerdefineret scanning.

Opdatering – Viser oplysninger om opdateringerne af moduler og registreringsprogrammet.

Værktøjer – Giver adgang til  funktioner, som gør det nemmere at administrere programmer, og indeholder yderlige indstillinger til erfarne brugere.

Opsætning – Indeholder konfigurationsindstillinger for beskyttelsesfunktionerne i ESET NOD32 Antivirus (Computerbeskyttelse og Internetbeskyttelse) og giver adgang til Avanceret opsætning.

Hjælp og support – Viser oplysninger om din abonnement, det installerede ESET-produkt og links til onlinehjælp, ESET-vidensbasen og teknisk support.

ESET HOME-kontoKnyt din enhed til ESET HOME, eller se forbindelsesstatus for ESET HOME-kontoen. Brug ESET HOME til at få vist og administrere dine-enheder.