ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Hjælp-sider

Velkommen til brugervejledningen til ESET NOD32 Antivirus. Disse oplysninger introducerer dig for produktet og hjælper dig med at gøre computeren mere sikker.

Introduktion

Før du bruger ESET NOD32 Antivirus, kan du læse om forskellige typer af registreringer og fjernangreb, du kan støde på, når du bruger din computer. Vi har også samlet en liste over nye funktioner, som introduceres i ESET NOD32 Antivirus.

Start med at installere ESET NOD32 Antivirus. Hvis ESET NOD32 Antivirus allerede er installeret, kan du gå til Arbejde med ESET NOD32 Antivirus.

Sådan bruger du hjælpesiderne til ESET NOD32 Antivirus

Onlinehjælp er opdelt i flere kapitler og underkapitler. Tryk på F1 i ESET NOD32 Antivirus for at få vist oplysninger om det vindue, der er åbnet i øjeblikket.

I programmet kan du søge efter et Hjælp-emne efter søgeord eller søge efter indhold ved at indtaste ord eller sætninger. Forskellen på disse to metoder er, at søgeordene kan være logisk relateret til hjælpesider, som ikke indeholder det bestemte søgeord i teksten. Søgning efter ord og sætninger søger i indholdet til alle sider og viser kun de sider, som indeholder det ord eller den sætning, der blev søgt efter.

For at give dig en ensartet oplevelse og undgå forvirring er den terminologi, der bruges i denne vejledning, baseret på ESET NOD32 Antivirus-brugerfladen. Vi bruger også ensartede symboler til at fremhæve emner af særlig interesse eller vigtighed.


note

En bemærkning er bare en kort observation. Du kan udelade bemærkninger, men de kan indeholde værdifulde oplysninger eller et link til et beslægtet emne.


important

Dette kræver din opmærksomhed, og vi anbefaler, at du ikke springer det over. Det indeholder som regel ikke-kritiske, men vigtige oplysninger.


warning

Det er oplysninger, som kræver, at du er ekstra opmærksom og forsigtig. Advarsler tilføjes især for at forhindre, at du begår fejl, der kan medføre skader. Læs og forstå teksten, da den henviser til yderst følsomme systemindstillinger eller en potentiel risiko.


example

Dette er en et praktisk eksempel, der skal hjælpe dig med at forstå, hvordan en bestemt funktion eller egenskab kan anvendes.

Konvention

Betydning

Fed skrift

Navne på elementer på brugergrænsefladen, f.eks. felter eller knapper.

Kursiv skrift

Pladsholdere for de oplysninger, du angiver. For eksempel betyder filnavn eller sti, at du skal skrive filens faktiske sti eller navn.

Courier New

Kodeeksempler eller kommandoer.

Link

Giver hurtig og nem adgang til emner med krydshenvisninger eller eksterne webplaceringer. Links er fremhævet med blåt og er måske understreget.

%ProgramFiles%

Windows-systemmappen, hvor programmer, der er installeret i Windows, gemmes.

Onlinehjælp er den primære kilde til hjælpindhold. Den nyeste version af onlinehjælp vises automatisk, når du har en velfungerende internetforbindelse.