ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Installation

Der er flere metoder til installation af ESET NOD32 Antivirus på computeren. Installationsmetoder kan variere, afhængigt af land og distributionmåde:

Live-installationsprogram – Hentet fra ESETs websted eller en cd/dvd. Installationspakken er den samme til alle sprog (vælg et ønsket sprog). Live-installationsprogrammet er en lille fil. Yderligere filer, der kræves til installation af ESET NOD32 Antivirus, hentes automatisk.

Offlineinstallation – Bruger en .exe-fil, der er større end filen for live-installationsprogrammet, og kræver ikke internetforbindelse eller yderligere filer for at fuldføre installationen.


important

Kontrollér, at der ikke er installeret andre antivirusprogrammer på din computer, før du installerer ESET NOD32 Antivirus. Hvis to eller flere antivirusløsninger er installeret på én computer, kan de skabe konflikter for hinanden. Vi anbefaler, at du afinstallerer eventuelle andre antivirusprogrammer på systemet. I denne artikel i ESET videnbasen findes en liste over værktøjer til at fjerne almindelige antivirusprogrammer (findes på engelsk og flere andre sprog).