ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Spiltilstand

Spiltilstand er en funktion for brugere, der kræver uafbrudt brug af deres software, som ikke ønsker at blive forstyrret af pop op-vinduer, og som ønsker at minimere CPU-forbrug. Spiltilstand kan også bruges under præsentationer, der ikke må afbrydes af antivirusaktivitet. Hvis du aktiverer denne funktion, deaktiveres alle pop op-vinduer, og aktiviteten for planlægningsværktøjet standses fuldstændigt. Systembeskyttelse kører stadig i baggrunden, men kræver ingen brugerhandlinger.

Du kan aktivere eller deaktivere Spiltilstand i programmets hovedvindue under Opsætning > Computerbeskyttelse ved at klikke på MODULE_INACTIVE eller MODULE_ENABLED ud for Spiltilstand. Aktivering af Spiltilstand er en potentiel sikkerhedsrisiko, så ikonet for beskyttelsesstatus på proceslinjen bliver orange og viser en advarsel. Du kan også se denne advarsel i programmets hovedvindue, når du ser Spiltilstand er aktiv med orange.

Vælg Aktivér spiltilstand automatisk, når programmer kører i fuldskærmstilstand i Avanceret opsætning > Værktøjer > Spiltilstand for at starte Spiltilstand, hver gang du initierer et program i fuldskærmstilstand, og standse tilstanden, når du afslutter programmet.

Vælg Deaktiver spiltilstand automatisk efter for at definere, hvor lang tid der skal gå, før Spiltilstand automatisk deaktiveres.