ESET SysInspector

ESET SysInspector er et program som kontrollerer datamaskinen grundig, samler inn detaljert informasjon om systemkomponenter, for eksempel installerte drivere og programmer, nettverkstilkoblinger eller viktige registerregistreringer, og vurderer risikonivået for hver komponent. Denne informasjonen kan bidra til å finne årsaken til mistenkelig systemoppførsel, som kan skyldes inkompatibel program- og maskinvare eller skadelig programvare. For å finne ut hvordan du bruker ESET SysInspector, se Elektronisk hjelp for ESET SysInspector.

I ESET SysInspector-vinduet ser du følgende informasjon om logger:

Klokkeslett– Tidspunktet da loggen ble opprettet.

Kommentar– En kort kommentar.

Bruker– Navnet på brukeren som opprettet loggen.

Status – Status for loggopprettelse.

Følgende handlinger er tilgjengelige:

Vis – Åpner den valgte loggen i ESET SysInspector. Du kan høyreklikke en gitt loggfil og velge Vis fra hurtigmenyen.

Opprett – Oppretter en ny logg. Vent til ESET SysInspector genereres (Opprettet-status), før du prøver å åpne loggen. Loggen lagres i C:\ProgramData\ESET\ESET Security\SysInspector.

Slett – fjerner de(n) valgte loggen(e) fra listen.

Etter at du har høyreklikket én eller flere valgte loggfiler, er følgende alternativer tilgjengelig fra hurtigmenyen:

Vis – Åpner den valgte loggen i ESET SysInspector (samme funksjon som å dobbeltklikke en logg).

Opprett – Oppretter en ny logg. Vent til ESET SysInspector genereres (Opprettet-status), før du prøver å åpne loggen.

Slett – fjerner de(n) valgte loggen(e) fra listen.

Slett alle– Sletter alle logger.

Eksporter – Eksporterer loggen til en .xml-fil eller zippet xml.