ESET Hjelp på Internett

Søk Norsk
Velg tema

ESSENTIAL SECURITY

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus representerer en ny tilnærming til virkelig integrert datamaskinsikkerhet. Den nyeste versjonen av ESET LiveGrid®-skannings-motoren, bruker hurtighet og presisjon for å holde datamaskinen din trygg.Resultatet er et intelligent system som konstant er på vakt overfor angrep og skadelig programvare som kan true datamaskinen.

ESET NOD32 Antivirus er en komplett sikkerhetsløsning som kombinerer maksimal beskyttelse og et minimalt systemavtrykk. Vår avanserte teknologi tar i bruk kunstig intelligens for å forhindre infiltrering av virus, spyware, trojanske hester, ormer, adware, rootkits og andre trusler – uten å redusere systemytelsen eller føre til forstyrrelser på datamaskinen.

Funksjoner og fordeler

Nytt designet brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet i denne versjonen har blitt vesentlig redesignet og forenklet basert på resultater fra brukervennlighetstesting. All(e) grensesnittekst og varslinger har blitt nøye gjennomgått og grensesnittet støtter nå høyre-til-venstre-språk som hebraisk og arabisk. Elektronisk hjelp er nå integrert i ESET NOD32 Antivirusog tilbyr dynamisk støtteinnhold.

Mørk modus

En utvidelse som hjelper deg med å raskt bytte skjermen til et mørkt tema. Du kan velge ønsket fargevalg i brukergrensesnittelementer.

Virus- og spywarebeskyttelse

Oppdager og renser proaktivt de mest kjente og ukjente virusene, ormene, trojanerne og rootkit-ene. Avansert heuristikk oppdagelsesteknologi flagger til og med skadevare som aldri før har blitt sett og beskytter deg dermed fra ukjente trusler, som blir nøytralisert før de kan gjøre skade. Beskyttelse for nettilgang og Anti-Phishing skjer ved overvåkning av kommunikasjonen mellom nettlesere og eksterne servere (inkludert SSL). E-postklientbeskyttelse gir kontroll over e-postkommunikasjon mottatt gjennom protokollene POP3(S) og IMAP(S).

Vanlige oppdateringer

Regelmessig oppdatering av deteksjonsmuren (tidligere kjent som «virussignaturdatabase») og programmodulene er den beste måten å sørge for maksimalt sikkerhetsnivå på datamaskinen din.

ESET LiveGrid®
(Skybasert omdømme)

Du kan kontrollere omdømmet til prosesser og filer som kjører, direkte fra ESET NOD32 Antivirus.

Enhetskontroll

Skanner automatisk alle USB-minnepinner, minnekort og CD-er/DVD-er. Blokkerer flyttbare medier basert på type medium, fabrikant, størrelse og andre attributter.

HIPS-funksjonalitet

Du kan i stor grad tilpasse oppførselen til systemet – angi regler for systemregisteret, aktive prosesser og programmer og finjustere sikkerhetsinnstillingene dine.

Spillmodus

Utsetter alle pop-up-vinduer, oppdateringer eller andre systemintensive aktiviteter for å fokusere systemressurser på spilling og andre fullskjermsaktiviteter.

En aktiv lisens er nødvendig for at funksjonene til ESET NOD32 Antivirus kan brukes. Det anbefales at du fornyer lisensen din flere uker før lisensen for ESET NOD32 Antivirus utløper.