Hva er nytt?

Dette er nytt i ESET NOD32 Antivirus 16.2

Intel® Threat Detection Technology

Maskinvarebasert teknologi som avslører ransomware når den prøver å unngå deteksjon i minnet. Integrasjonen øker ransomwarebeskyttelsen samtidig som den generelle systemytelsen holdes høy. Se databehandlere som støttes.

Mørk modus

Denne funksjonen lar deg velge et lyst eller mørkt fargevalg for det grafiske brukergrensesnittet for ESET NOD32 Antivirus. Du kan nå endre fargevalg i øvre høyre hjørne av hovedprogramvinduet.

Fjernet støtte for Windows 7, 8 og 8.1.

ESET NOD32 Antivirus 16.2 støttes bare på Windows 10 og 11. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Utdaterte versjoner av Microsoft Windows.

Avanserte oppsett med ny utforming

Avanserte oppsett har fått ny utforming, og oppsettene er nå gruppert for en bedre brukeropplevelse.

note

For å deaktivere Hva er nytt-varslinger, klikk på Avanserte oppsett > Varslinger > Skrivebordsvarslinger. Klikk på Rediger ved siden av Skrivebordsvarslinger, og fjern avmerkingen for Vis Hva er nytt-varslinger og klikk på OK. For mer informasjon om varslinger, se Varslinger-delen.

note

Hvis du vil ha en detaljert liste over endringer i ESET NOD32 Antivirus, kan du se ESET NOD32 Antivirus endringslogger.