Sikkerhetsrapport

Denne funksjonen gir en oversikt over statistikk for følgende kategorier:

Blokkerte nettsider – viser antall blokkerte nettsider (svartelistet URL for PUA, phishing, hacket ruter, IP eller sertifikat).

Infiserte e-postobjekter oppdaget – viser antall infiserte e-post-objekter som har blitt oppdaget.

PUA oppdaget – Viser antall potensielt uønskede programmer (PUA).

Dokumenter sjekket – Viser antall skannede dokumentobjekter.

Programmer skannet – Viser antall skannede, kjørbare objekter.

Andre objekter sjekket – Viser antall andre skannede objekter.

Objekter på skannede nettsider – Viser antall skannede objekter på nettsider.

E-postobjekter skannet – viser antall skannede e-postobjekter.

Rekkefølgen av disse kategoriene er basert på numerisk verdi fra høyest til lavest. Kategoriene uten verdi vises ikke. Klikk på Vis mer for å utvide og vise skjulte kategorier.

Når funksjonen er aktivert, vil den ikke lenger vises som ikke-funksjonell i sikkerhetsrapporten.

Klikk på tannhjuletGEAR i øvre, høyre hjørne. Du kan Aktiver/Deaktiver varsler for sikkerhetsrapporter eller velge hvorvidt dataene skal vises for de siste 30 dagene eller siden produktet ble aktivert. Dersom ESET NOD32 Antivirus ble installert mindre enn 30 dager siden, kan kun dagene siden installasjon bli valgt. Perioden på 30 dager er valgt som standard.

PAGE_SECURITY_REPORT

Tilbakestill data tømmer all statistikk og fjerner eksisterende data for sikkerhetsrapporten. Denne handlingen må bekreftes med mindre du fjerner valget Spør før tilbakestilling av statistikk i Avanserte innstillinger > Varslinger > Interaktive varsler > Bekreftelsesmeldinger > Rediger.