ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Nettverkstrafikkskanner

Nettverkstrafikkskanneren gir beskyttelse mot skadelig programvare for programprotokoller som integrerer flere avanserte skanningsteknikker for skadelig programvare. Nettverkstrafikkskanneren skanner HTTP(S)-, POP3(S)- og IMAP(S)-protokoller automatisk, uavhengig av nettleser eller e-postklient. Du kan aktivere/deaktivere nettverkstrafikkskanneren i Avanserte oppsett > Deteksjonsmotor > Nettverkstrafikkskanner.

Aktiver nettverkstrafikkskanner – Hvis du deaktiverer dette alternativet, skannes ikke HTTP(S)-, POP3(S)- og IMAP(S)-protokoller. Vær oppmerksom på at følgende ESET NOD32 Antivirus-funksjoner krever aktivert nettverkstrafikkskanner:

Beskyttelse for nettilgang

SSL/TLS

Anti-Phishing-beskyttelse

Beskyttelse for e-postklient