Dialogvindu – Omstart kreves

Datamaskinen må omstartes når du har oppdatert ESET NOD32 Antivirus til en ny versjon. Nye versjoner av ESET NOD32 Antivirus utgis for å implementere forbedringer eller løse problemer som automatiske oppdateringer av programmoduler ikke kan løse.

Den nye versjonen av ESET NOD32 Antivirus kan installeres automatisk, basert på oppsettene for programoppdatering, eller manuelt ved å laste ned og installere en nyere versjon oppå den forrige.

Klikk på Omstart nå for å omstarte datamaskinen. Hvis du har tenkt å omstarte datamaskinen senere, klikker du på Påminn meg senere. Senere kan du omstarte datamaskinen manuelt via Oversikt-delen i hovedprogramvinduet.