Installasjon

ESET NOD32 Antivirus kan installeres på datamaskinen din på flere måter. Installasjonsmetodene kan variere avhengig av land og distribusjonsmetode:

Live installeringsprogram – Lastes ned fra ESET-nettstedet eller CD/DVD. Installasjonspakken er universell for alle språk (velg riktig språk). Live installeringsprogram er en liten fil; ytterligere filer som trengs for å installere ESET NOD32 Antivirus, lastes ned automatisk.

Frakoblet installasjon – Bruker en .exe-fil som er større enn Live installeringsprogram-filen, og krever ingen internettforbindelse eller ytterligere filer for å fullføre installasjonen.

important

Forsikre deg om at ingen andre virusprogrammer er installert på datamaskinen før du installerer ESET NOD32 Antivirus. Hvis to eller flere virusbeskyttelsesløsninger installeres på samme datamaskin, kan de komme i konflikt med hverandre. Vi anbefaler at du avinstallerer andre virusprogrammer på systemet. Du finner en liste over avinstalleringsverktøy for vanlige antivirusprogrammer i vår kunnskapsbaseartikkel (tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).