Slik løser du produktdeaktivering fra ESET HOME

Produkt ikke aktivert

Denne feilmeldingen vises når lisenseieren deaktiverer ESET NOD32 Antivirus fra ESET HOME-portalen, eller når lisensen som deles med ESET HOME-kontoen din, slutter å deles. Slik løser du dette problemet:

Klikk på Aktiver, og bruk en av aktiveringsmetodene til å aktivere ESET NOD32 Antivirus.

Kontakt lisenseieren og informer om at ESET NOD32 Antivirus er deaktivert av lisenseieren, eller at lisensen ikke lenger deles med deg. Eieren kan løse problemet i ESET HOME.

Produktet er deaktivert. Enheten er frakoblet

Denne feilmeldingen vises når du har fjernet en enhet fra ESET HOME-kontoen. Slik løser du dette problemet:

Klikk på Aktiver, og bruk en av aktiveringsmetodene til å aktivere ESET NOD32 Antivirus.

Kontakt lisenseieren og informer om at ESET NOD32 Antivirus er deaktivert, og at enheten er koblet fra ESET HOME.

Hvis du er lisenseieren og ikke er klar over disse endringene, kan du se i aktivitetsstrømmen for ESET HOME. Hvis du finner mistenkelig aktivitet, må du endre ESET HOME-kontopassordet og kontakte ESETs tekniske støtte.