Produktaktivering

Du kan aktivere produktet på flere måter. Om ett bestemt aktiveringsscenario er tilgjengelig i aktiveringsvinduet kan avhenge av både land og distribusjonsmåte (CD/DVD, ESETs nettside, osv.):

Hvis du har kjøpt produktet i en fysisk eske eller mottatt en e-post med lisensdetaljer, aktiverer du produktet ved å klikke på Bruk en kjøpt lisensnøkkel. Lisensnøkkelen må skrives inn som anvist for at aktiveringen skal fungere. Lisensnøkkel – en unik tegnstreng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX som brukes til å identifisere lisenseieren og aktivere lisensen. Lisensnøkkelen finnes vanligvis inne i eller på baksiden av produktpakken.

Etter at du har valgt Bruk ESET HOME- konto, blir du bedt om å logge inn på ESET HOME-kontoen din.

Hvis du vil prøve ESET NOD32 Antivirus før du kjøper, velger du Gratis prøveversjon. Oppgi e-postadresse og land for å aktivere ESET NOD32 Antivirus for et begrenset tidsrom. Prøvelisensen din vil sendes til deg. Prøvelisenser kan bare aktiveres én gang per kunde.

Hvis du ikke har lisens, men ønsker å kjøpe en, klikker du på Kjøp lisens. Dette vil ta deg til nettstedet til din lokale ESET-distributør. Komplette lisenser for ESET Windows hjemmeprodukt er ikke gratis.

Du kan endre produktlisensen når som helst. For å gjøre dette, klikk på Hjelp og støtte > Endre lisens i hovedvinduet til programmet. Du ser den offentlige lisens-ID-en som brukes til å identifisere lisensen din for ESET Support.

MONITOR_RED Mislykket produktaktivering?

ACTIVATION