ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Megtisztítási szintek

A kívánt védelmi modul tisztítási szintjének módosításához bontsa ki a ThreatSense elemet (például Valós idejű fájlrendszervédelem), majd válassza ki a Megtisztítás szintje menüpontot a legördülő menüből.

A ThreatSense a következő kezelési (vagyis tisztítási) szinteket biztosítja:

Kezelés az ESET NOD32 Antivirus termékben

Automatikus megtisztítás szintje

Leírás

Mindig kezelje a fertőzést

Az észlelt kártevő eltávolítása az objektumok tisztítása közben felhasználói beavatkozás nélkül. Egyes ritka esetekben (például rendszerfájlok esetén), ha az észlelt kártevő nem távolítható el, az objektum az eredeti helyén marad.

Fertőzés kezelése, ha ez biztonságos. Egyéb esetben megtartás

Az észlelt kártevő eltávolítása az objektumok tisztítása közben felhasználói beavatkozás nélkül. Egyes esetekben (például tiszta és fertőzött fájlokat egyaránt tartalmazó rendszerfájlok vagy archívumok esetén), ha az észlelt kártevő nem távolítható el, az objektum az eredeti helyén marad.

Fertőzés kezelése, ha ez biztonságos. Egyéb esetben rákérdezés

Az észlelt kártevő eltávolítása az objektumok tisztítása közben. Egyes esetekben, ha nem hajtható végre művelet, a végfelhasználó interaktív figyelmeztetést kap, és ki kell választania egy műveletet (például törlés vagy figyelmen kívül hagyás). Legtöbb esetben ez a beállítás ajánlott.

Mindig kérdezze meg a végfelhasználót

A végfelhasználónak megjelenik egy interaktív ablak az objektumok tisztítása során, és ki kell választania egy műveletet (például törlés vagy figyelmen kívül hagyás). Ez a szint a tapasztalt felhasználóknak ajánlott, akik tisztában vannak azzal, hogy mi a teendő a fertőzések esetén.