ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Licenc állapota

A licenc különböző állapotokkal rendelkezhet. A licenc állapotát a ESET HOME oldalon tekintheti meg. A következő oldalon elolvashatja, hogyana adható hozzá licenc a ESET HOME-fiókjához: Licenc hozzáadása.


note

Ha nincs ESET HOME-fiókja, létrehozhat egy új ESET HOME-fiókot.

Ha a licenc állapota nem Aktív, akkor az aktiválás során hibaüzenet jelenik meg, vagy értesítést kap a program főablakában.

A licencállapotról szóló értesítések letiltásához nyissa meg a További beállítások > Értesítések > Alkalmazásállapotok lapot. Kattintson az Alkalmazásállapotok szó melletti Szerkesztés gombra, bontsa ki a Licencelés csomópontot, és törölje a letiltani kívánt értesítés melletti jelölőnégyzet bejelölését. Az értesítés letiltása nem oldja meg a problémát.

A különböző licencállapotokra vonatkozó leírásokat és ajánlott megoldásokat lásd az alábbi táblázatban:

Licenc állapota

Leírás

Megoldás

Aktív

A licenc érvényes, ezért nincs teendője. Az ESET NOD32 Antivirus aktiválható, a licenc részleteit pedig a fő programablak > Súgó és támogatás lapon találja.

 

Túlhasznált

A megengedettnél több eszköz használja a licencet. Aktiválási hibaüzenetet fog kapni.

További információkért tekintse meg a következőt: Az aktiválás nem sikerült túlhasznált licenc miatt.

Felfüggesztve

A licencet fizetési probléma miatt felfüggesztettük. A licenc használatbavételéhez győződjön meg arról, hogy naprakészek a fizetési adatai a ESET HOME oldalon, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi licenc-viszonteladóval. Ez a hibaüzenet aktiválás közben vagy a program főablakában jelenhet meg.

Telepített termék – Ha rendelkezik ESET HOME-fiókkal, a program főablakában megjelenő értesítésben kattintson A licenc kezelése a ESET HOME-ben elemre, és ellenőrizze a fizetési adatait. Ellenkező esetben lépjen kapcsolatba a helyi licenc-viszonteladóval.

 

Aktiválási hiba – Ha rendelkezik ESET HOME-fiókkal, az aktiválási hibaüzenet ablakában kattintson A ESET HOME megnyitása elemre, és ellenőrizze a fizetési adatait. Ellenkező esetben lépjen kapcsolatba a helyi licenc-viszonteladóval.

Lejárt

A licenc lejárt, ezért nem aktiválható vele az ESET NOD32 Antivirus. Ez a hibaüzenet aktiválás közben vagy a program főablakában jelenhet meg. Ha az ESET NOD32 Antivirus már telepítve van, a számítógép nem védett és nem frissül.

Telepített termék – A program főablakában látható értesítésben kattintson a Licenc megújítása elemre, és kövesse a Hogyan újíthatom meg a licencemet? című cikk instrukcióit, vagy kattintson a Termék aktiválása elemre, majd válassza ki az aktiválási módot.

 

Aktiválási hiba – Az aktiválási hibaüzenet ablakában kattintson a Licenc megújítása elemre, és kövesse a Hogyan újíthatom meg a licencemet? című cikk instrukcióit, vagy írjon be egy új vagy megújított licenckulcsot, majd kattintson a Licenc megújítása gombra.

Megszakítva

Az ESET vagy a licenc viszonteladója törölte a licencét.

Ha hibaüzenetet kapott: Ha törölt licencről kap üzenetet a program főablakában vagy az aktiválás során, és a licencnek megfelelően kellene működnie, forduljon a licenc viszonteladójához.