ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Az aktiválás nem sikerült túlhasznált licenc miatt

Hiba

Lehet, hogy túlhasznált a licenc, vagy visszaéltek vele

Az aktiválás nem sikerült túlhasznált licenc miatt

Megoldás

Több eszköz használja a licencet, mint amennyit megenged. Ön szoftverkalózkodás vagy hamisítás áldozata lehet. A licenc nem használható más ESET-termék aktiválására. A problémát közvetlenül akkor oldhatja meg, ha a ESET HOME-fiókjában kezelni tudja a licencet, vagy ha törvényes forrásból vásárolta a licencet. Ha még nem rendelkezik fiókkal, hozzon létre egyet.

Ha Ön a licenc tulajdonosa, és nem kapott felszólítást e-mail címének megadására:

1.Az ESET-licenc kezeléséhez nyissa meg a webböngészőjét, majd lépjen a https://home.eset.com oldalra. Lépjen az ESET License Managerbe, és távolítson el vagy deaktiválja egységeket. További információkért tekintse meg a Mi a teendő túlhasznált licenc esetén? című részt.

2.Az ESET-kalózlicencek felismeréséről és bejelentéséről szóló cikkünkben megtudhatja hogyan azonosíthatók be és jelenthetők be az ESET-kalózlicencek.

3.Ha nem biztos benne, kattintson a Vissza gombra, és küldjön e-mailt az ESET műszaki támogatási szolgálatának.

Ha nem Ön a licenctulajdonos, tájékoztassa a licenc tulajdonosát, hogy nem tudja aktiválni az ESET-terméket, mert túl sok eszköz használja a licencet. A tulajdonos a ESET HOME portálon tudja elhárítani a problémát.

Ha felszólítást kapott az e-mail-címe megerősítésére (csak néhány esetben), adja meg az ESET NOD32 Antivirus megvásárlásához vagy aktiválásához használt e-mail-címet.