ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Beállítások importálása és exportálása

Az ESET NOD32 Antivirus .xml testre szabott .xml konfigurációs fájlját a Beállítások menüből importálhatja, illetve exportálhatja.


note

Ábrákkal ellátott útmutató

Tekintse meg az ESET konfigurációs beállításainak importálása és exportálása .xml fájl használatával című témakörben az angol és számos más nyelven elérhető illusztrált instrukciókat.

Mindkét művelet hasznos abban az esetben, ha az ESET NOD32 Antivirus aktuális konfigurációjáról későbbi felhasználás céljából biztonsági másolatot szeretne készíteni. A beállítások exportálása akkor is kényelmes, ha több rendszeren szeretné használni a preferált konfigurációt. A beállítások átviteléhez importálhat egy .xml fájlt.

Konfiguráció importálásához a fő programablakban válassza ki a Beállítások > Beállítások importálása és exportálása lehetőséget, és jelölje be a Beállítások importálása választógombot. Írja be a konfigurációs fájl nevét, vagy a ... gombra kattintva keresse meg az importálandó konfigurációs fájlt.

Konfiguráció exportálásához a fő programablakban kattintson a Beállítások > Importálási/exportálási beállítások elemre. Válassza ki a Beállítások exportálása lehetőséget, és írja be a fájl teljes elérési útját és a nevét. A ... gombra kattintva keresse meg a számítógépen található helyet a konfigurációs fájl mentéséhez.


note

Ha nem rendelkezik megfelelő jogosultsággal az exportált fájl adott könyvtárba írásához, a beállítások exportálásakor hiba léphet fel.

IMPORTEXPORT_CONFIG