ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Üresjárat idején történő ellenőrzés

Az üresjárat idején történő ellenőrzést a További beállítások lapon, a Keresőmotor > Kártevő-ellenőrzések > Üresjárat idején történő ellenőrzés szakaszban aktiválhatja.

Üresjárat idején történő ellenőrzés

A funkció engedélyezéséhez engedélyezze az Üresjárat idején történő ellenőrzés engedélyezése kapcsolót. Ha a számítógép üresjáratban van, a program néma számítógép-ellenőrzést végez az összes helyi meghajtón.

Az üresjárat idején történő ellenőrzés alapértelmezés szerint nem fut, amikor a számítógép (hordozható számítógép) akkumulátorról működik. Felülírhatja ezt a beállítást, ha a További beállítások párbeszédpanelen engedélyezi a Futtatás akkor is, ha a számítógép akkumulátorról működik kapcsolót.

Kapcsolja be állásba a Naplózás engedélyezése szöveg melletti kapcsolót a További beállítások lapon, ha rögziteni szeretné a számítógép-ellenőrzés eredményét a Naplófájlok szakaszban (a program főablakában kattintson az Eszközök > Naplófájlok elemre, és a Naplófájl legördülő menüben válassza ki a Számítógép ellenőrzése elemet).

Üresjárat idején történő ellenőrzés

Az Üresjárat idején történő ellenőrzés című részen található azoknak a feltételeknek a teljes listája, amelyeknek teljesülniük kell az üresjárat idején történő ellenőrzés kiváltásához.

ThreatSense – Speciális beállítási lehetőségek, például szabályozni kívánt fájlkiterjesztések és alkalmazott észlelési módszerek. További információkért lásd a ThreatSense című részt.