ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Dokumentumvédelem

A dokumentumvédelmi szolgáltatás még azt megelőzően ellenőrzi a Microsoft Office-dokumentumokat, valamint az Internet Explorer által automatikusan letöltött fájlokat, például Microsoft ActiveX-összetevőket, hogy megnyitná azokat. A dokumentumvédelem a valós idejű fájlrendszervédelem mellett további biztonságot nyújt, és a rendszer teljesítményének fokozása céljából letiltható abban az esetben, ha nem kell nagy mennyiségű Microsoft Office-dokumentumot kezelnie.

A dokumentumvédelem aktiválásához nyissa meg a További beállítások > Keresőmotor > Kártevőellenőrzések > Dokumentumvédelem lapot, majd kattintson a Dokumentumvédelem engedélyezése melletti kapcsolóra.

ThreatSense – Speciális beállítási lehetőségek, például szabályozni kívánt fájlkiterjesztések és alkalmazott észlelési módszerek. További információkért lásd a ThreatSense című részt.


note

A szolgáltatást a Microsoft Antivirus API-t használó alkalmazások (például a Microsoft Office 2000 és újabb, illetve a Microsoft Internet Explorer 5.0 és újabb verziói) aktiválják.