Produktaktivering

ESET Smart TV Security finns i tre versioner:

Kostnadsfri – en licens utan tidsbegränsning för den kostnadsfria produkten, som inkluderar de grundläggande funktionerna

Prov – en 30-dagars provlicens för premiumprodukten. Premiumfunktionerna är aktiverade under provtiden. Provlicensen aktiveras automatiskt första gången ESET Smart TV Security installeras per Google-konto.

Premium – en licens för premiumprodukten. Premiumfunktionerna är aktiverade under premiumlicensens giltighetsperiod

I den här tabellen visas vilka funktioner som är tillgängliga i den kostnadsfria versionen, provversionen och premiumversionen:

Kostnadsfri

Prov och premium

Antivirus

Antivirus – automatiska genomsökningar

Automatisk uppdatering av detekteringsmoduler

Realtidsskydd

USB-genomsökning i farten

Sköld mot ransomware

Skydd mot nätfiske

Schemalagd genomsökning

Om du vill aktivera ESET Smart TV Security direkt i din Android TV-enhet navigerar du till Inställningar på huvudskärmen för ESET Smart TV Security och klickar på Licens.

ESET Smart TV Security kan aktiveras på flera sätt.

Om du redan har köpt en ESET-premiumlicens med ditt Google-konto aktiveras ESET Smart TV Security automatiskt. Det går att aktivera upp till 5 produkter med en ESET-licens på ditt Google-konto. För att göra det måste Google-kontot vara aktivt i enheterna med ESET-produkter du vill aktivera.

Det går att abonnera på premiumfunktioner årsvis eller månadsvis. Välj det här alternativet om du inte har en licens och vill köpa en genom Google Play. Abonnemangslicensen förnyas automatiskt vid valda intervall.

Jag har en licensnyckel – välj det här alternativet om du redan har en licensnyckel. En licensnyckel är en unik sträng i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som används för att identifiera licensägaren. Du hittar den i e-postmeddelandet som du fått från ESET eller på licenskortet i förpackningen.