Startguiden

När programmet installerats följer du startguidens anvisningar:

1.Klicka på Godkänn för att godkänna villkoren i licensavtalet för slutanvändare, användarvillkoren och sekretesspolicyn.

2.Välj Tillåt eller Avböj gällande deltagande i ESET Live Grid-feedbacksystemet. Detta kan ändras senare i programinställningarna. Du kan läsa mer i det här avsnittet.

3.Välj antingen Aktivera eller Inaktivera för att bestämma om ESET Smart TV Security ska detektera potentiellt oönskade program. Detta kan ändras senare i programinställningarna. Du kan läsa mer om potentiellt oönskade program i det här avsnittet.

4.Gå igenom behörigheterna för ESET Smart TV Security och klicka på Fortsätt. Klicka på Tillåt för att bevilja ESET Smart TV Security åtkomst. Om du klickar på Neka kan inte installationen av ESET Smart TV Security genomföras.

5.På skärmen Välj din e-postadress väljer du det e-postkonto som ska användas för att få e-postmeddelanden om registrering av ESET-licens, återställning av säkerhetslösenord och teknisk support. Klicka på Välj e-postadress för att visa listan med tillgängliga e-postkonton. Välj e-postadressen i kontolistan och klicka på Lägg till konto för att lägga till ett nytt e-postkonto i enheten. Bekräfta kontot genom att klicka på OK. Klicka på Nästa för att fortsätta.

note

Meddelande:

Om du redan har en licens associerad till ett Google-konto måste du ange den associerade e-postadressen för att använda din befintliga licens.

6.ESET Smart TV Security har nu konfigurerats i enheten. Klicka på Starta första genomsökning för att söka igenom enheten efter potentiella hot.