Installation

ESET Smart TV Security kan hämtas via följande distributionskanal:

google_play Google Play – det här programmet får regelbundna uppdateringar via Google Play

För att kunna skydda din personliga information och Android-enhetens resurser behöver ESET Smart TV Security åtkomst till enhetens funktioner och i vissa fall kunna styra dem.

Lägsta systemkrav

Operativsystem: Android TV OS med Android 6.0 (API-nivå 23) och högre.

note

Om du har Google Play Butik på tv:n eller konsolen är ditt operativsystem Android.