Antivirus

Antivirusmodulen skyddar din enhet mot skadlig kod genom att blockera inkommande hot och rensa bort dem. Realtidsskyddet genomsöker alla nyligen installerade program så att du får förebyggande säkerhet.

Hot

Används för att hantera alla hot som upptäckts av ESET Smart TV Security. Du kan ta bort alla hot samtidigt genom att klicka på Ta bort alla eller hantera enskilda hot genom att klicka på Hotinformation. Du kan även välja att ignorera ett hot. I så fall hamnar det i en vitlista.

Genomsök nu

Med det här alternativet genomsöks enheten omedelbart. Vissa fördefinierade filtyper genomsöks som standard. Vid en genomsökning av enheten kontrolleras minnet, processer som körs och deras beroende dynamiska länkbibliotek samt filer som ingår i intern och flyttbar lagring. ESET Smart TV Security startar en genomsökning varje gång enheten startas.

Uppdatera moduler

Som standard finns det en uppdateringsaktivitet i ESET Smart TV Security som säkerställer att programmet uppdateras regelbundet. Om du vill köra uppdateringen manuellt klickar du på Uppdatera moduler.

Avancerade inställningar