Installasjonsveiviser

Når programmet er installert, følg instruksjonene på skjermen i oppstartsveiviseren:

1.Klikk på Godta for å godta vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere, brukersamtykket og personvernerklæringen.

2.Velg enten alternativet Tillate eller Avslå deltakelsen din i ESET Live Grid tilbakemeldingssystem. Dette kan endres senere i programmets innstillinger. For å lese mer se denne delen.

3.Velg enten Aktiver eller Deaktiver for å finne ut om ESET Smart TV Security vil oppdage Potensielt uønskede programmer (PUA-er). Dette kan endres senere i programmets innstillinger. For mer informasjon om PUA-er, se denne delen.

4.Gjennomgå tillatelsene for ESET Smart TV Security og klikk på Fortsett. Klikk på Tillat for å tillate adgang for ESET Smart TV Security. Hvis du klikker Avslå, vil ikke ESET Smart TV Security installeres.

5.På skjermen Velg din e-postadresse velger du den e-postkontoen hvor du vil motta e-poster om lisensregistrering fra ESET samt tilbakestilling av sikkerhetspassord og teknisk støtte. Klikk på Velg e-post for å vise listen over tilgjengelige e-postkontoer. Velg e-posten fra listen over kontoer og trykk på Legg til konto for å legge til en ny e-postkonto til enheten din. Klikk på OK for å bekrefte kontoen. Klikk på Ne for å fortsette.

note

Merk

Hvis du allerede har en lisens tilknyttet en Google-konto, må du angi den tilknyttede e-postadressen for å bruke din eksisterende lisens.

6.ESET Smart TV Security er nå satt opp på enheten din. Trykk på Start første skann for å skanne enheten din for potensielle trusler.