Avanserte innstillinger

Planlegg skanning

Du kan planlegge en skanning på bestemte dager i uka. Skanningen vil bli gjentatt hver uke på dagene du har valgt. For å planlegge en ukentlig skanning:

1.Klikk på Planlegg skanning i alternativet Avanserte innstillinger

2.Klikk på Aktiver

3.Velg skanneintervallet ved å klikke på dagene når du vil at skanningen skal utføres, og velg tidspunktet når skanningen skal utføres.

4.Klikk på Oppdater

Den planlagte skanningen vil kjøre selv når enheten er i standbymodus.

Sanntidsbeskyttelse

Sanntidsskanneren starter automatisk ved systemoppstart, og kontrollerer filer som du samhandler med. Den skanner automatisk Download-mappen og installerte eller oppdaterte programmer.

ESET LiveGrid-omdømmesystem

ESET LiveGrid er et forebyggende system designet for å gi enheten med et ekstra sikkerhetsnivå. Den overvåker hele tiden systemets aktive programmer og prosesser mot den nyeste informasjonen, som er samlet inn av millioner av ESET-brukere over hele verden. Dette gjør oss i stand til å tilby større og mer presis proaktiv beskyttelse og skannehastighet til ESET-brukere. Vi anbefaler at du aktiverer denne funksjonen.

ESET LiveGrid-tilbakemeldingssystem

Gjør at vi kan samle inn anonym statistikk, kræsj-rapporter og diagnostikkdata om mistenkelige objekter, som vi behandler automatisk for å lage deteksjonsmekanismen i skysystemet vårt.

Oppdag potensielt uønskede programmer

Et potensielt uønsket program er et program som inneholder adware, installerer verktøylinjer, sporer søkeresultater, eller har andre uklare mål. Det er noen situasjoner hvor du kan føle at fordelene med det potensielt uønskede programmet oppveier risikoene. Av denne grunnen tildeler ESET slike programmer en lavere risikokategori sammenlignet med andre typer skadelig programvare.

Aktiver gjenkjenning av potensielt utrygge programmer

Det er mange lovlige programmer som er designet for å forenkle administreringen av enheter i nettverk. Men i feil hender, kan de bli misbrukt til ondsinnede formål. Aktiver alternativet Registrerer potensielt usikre programmer for å avdekke slike trusler eller blokkere dem hvis du vil. Potensielt usikre programmer er en klassifisering som brukes om kommersiell, lovlig programvare. Denne klassifiseringen inkluderer programmer som for eksempel verktøy for ekstern tilgang, programmer for å knekke passord samt tastlogger.

Skannenivå

Det er to skannenivåer å velge mellom:

Smart – Smart skanning skanner installerte programmer, DEX-filer (kjørbare filer for Android OS), SO-filer (bibliotek), arkiver med en maksimal skanningsdybde på 3 arkiver og innholdet på SD-kortet.

I dybden – En dyp skanning vil skanne alle filtyper uansett filnavn, både de i internminne og på SD-kortet.