Anti-Phishing

Begrepet phishing definerer en kriminell handling som bruker sosial manipulering for å få andre til å oppgi ellers hemmelig informasjon. Phishing brukes ofte for å få tilgang til sensitive data som f.eks. bankkontonumre, kredittkortnumre, PIN-koder eller brukernavn og passord.

Vi anbefaler at du har Anti-phishing aktivert. Alle potensielle phishing-angrep fra nettsteder eller domener vil bli vist i et varsel for å informere deg om angrepsforsøket.

Anti-phishing integreres med de mest vanlige nettleserne som er tilgjengelig på Android OS, inkludert Chrome og standardnettleserne som leveres forhåndsinstallert på Android-enheter (vanligvis kalt Internett eller Nettleser). Andre nettlesere kan være oppført som Ubeskyttet siden de ikke gir tilstrekkelig integrering for Anti-phishing. For å fullt ut utnytte Anti-phishing-funksjonaliteten, anbefaler vi at du ikke bruker nettlesere som ikke støttes.

Forbedre funksjonalitet — ESET Smart TV Security advarer deg om Anti-phishing-beskyttelse krever ytterligere tillatelser i Android OS. Trykk Tillat for å åpne systemets innstillinger for tilgjengelighet og vurder de tilgjengelige alternativene for å gi støtte for flere nettlesere og aktivere beskyttelse når du surfer i privat (inkognito) modus. Hvis du ikke ønsker dette problemet skal rapporteres som et problem, trykk Ignorer dette problemet (anbefales ikke).