Virusbeskyttelse

Antivirusmodulen verner enheten din mot skadelig kode ved å blokkere innkommende trusler og fjerne dem. Sanntidsbeskyttelse skanner alle programmer som er blitt installert nylig for å gi deg proaktiv sikkerhet.

Trusler

Lar deg håndtere trusler oppdaget av ESET Smart TV Security. Du kan slette alle trusler samtidig ved å klikke på Fjern alle eller håndtere enkelttrusler ved å klikke på Trusseldetaljer. Du kan også velge å ignorere en trussel. Dette plasserer trusselen i en hviteliste.

Skann nå

Dette alternativet vil starte en umiddelbar skanning av enheten din. Visse forhåndsdefinerte filtyper blir skannet som standard. En enhetsskanning kontrollerer minnet, kjørende prosesser, deres avhengige bibliotek for dynamiske koblinger og filene som er en del av interne og flyttbare lagringsmedier. ESET Smart TV Security vil begynne å skanne hver gang enheten din startes opp.

Oppdater moduler

Som standard inkluderer ESET Smart TV Security en oppdateringsoppgave for å sikre at programmet oppdateres jevnlig. Trykk på Oppdater moduler for å kjøre oppdateringen manuelt.

Avanserte innstillinger