Installasjon

ESET Smart TV Security er tilgjengelig for nedlasting på denne distribusjonskanalen:

google_play Google Play – dette programmet mottar regelmessige oppdateringer via Google Play

For å beskytte dine personlige opplysninger og Android-enheters ressurser, må ESET Smart TV Security ha tilgang til enhetens funksjoner og i noen tilfeller ha kontroll over dem.

Minimumskrav til system

Operativsystem: Android TV OS med Android 6.0 (API-nivå 23) og høyere.

note

Hvis du har Google Play Store på TV-en eller konsollen, er operativsystemet Android.